Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за неразрешен от години проблем с медицинско свидетелство

...
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за неразрешен от години проблем с медицинско свидетелство
Коментари Харесай

Неразрешен от години проблем притеснява инвалидите в Транспортна болница

Читател на  Plovdiv24.bg  сигнализира за забранен от години проблем с здравно удостоверение за шофьорски книжки на инвалиди, които се издават само и единствено от Транспортна болница. Даваме му думата незабавно:

" Искам да ви оповестя за един проблем не дребен за нас, инвалидите. Става въпрос за Транспортна болница. Всеизвестно е, че там всеки си прави каквото си желае, само че към този момент надминават всевъзможни граници. Знаете, инвалидите би трябвало да си извадят здравно оттова, с цел да си възобновят шофьорските книжки. От 15 април дават час за 18 август! Абсолютно безпардонно държание, затварят се телефони, чак се карат. Два пъти звънях, с вярата да намеря някой в по-добро въодушевление, даже накарах и брачната половинка ми да се обади - дават се часове след четири месеца! 

Как е допустимо?! Все отново се обаждам месец и нещо преди да ми изтече книжката, не се обаждам от през днешния ден за на следващия ден! Отидеш на място - затварят регистратурата пред теб, нищо не можеш да направиш, чувстваш се безпомощен, споделят, че това тях изобщо не ги интересува. Викам: " Как да не ви интересува? Оставяте хиляди хора без брошура за два месеца?! Говорим за инвалиди! "  

А в действителност става въпрос за нормално здравно удостоверение. Говорих и с други хора, всички са ядосани, псуват ги, само че тях не ги интересува. Ако ги ядосаш, може и след една година да ти дадат период. Моят ТЕЛК е за 2 години, само че има хора с 1 година - какво вършат те? Дават здравно за 1 година, въз основа на това здравно след това в КАТ се вади брошура. Влезнеш ли един път в системата, няма мърдане, би трябвало да им се молиш. 

На един неработоспособен му е нужна кола да отиде до работа или до магазина... Но това няма значение, не могат да ме лишават от право, тъй като на някой по този начин му хрумнало! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР